Discraft 160 Gram Sky Styler Frisbee Yellow

Discraft 160 Gram Sky Styler Frisbee Yellow

Discraft 160 Gram Sky Styler Frisbee Yellow

Ga voor de ultieme frisbee-ervaring met de Discraft 160 Gram Sky Styler Frisbee! Deze frisbee is ontworpen met de perfecte balans tussen stabiliteit, duurzaamheid en vliegprestaties, waardoor het de favoriet is van frisbeeliefhebbers over de hele wereld.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
SKU
DCSSSY

Met zijn gestroomlijnde ontwerp en optimale gewicht van 160 gram biedt de Discraft Sky Styler Frisbee een ongeëvenaarde vlucht. Werpen, vangen en manoeuvreren worden moeiteloos en nauwkeurig, wat resulteert in spannende en bevredigende speelsessies.

De Discraft Sky Styler Frisbee is niet alleen geschikt voor recreatieve spelen in het park of op het strand, maar ook voor serieuze frisbeewedstrijden. Dankzij zijn duurzame constructie en uitstekende grip behoudt deze frisbee zijn prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier met de Discraft 160 Gram Sky Styler Frisbee. Deze frisbee is een must-have voor frisbeeliefhebbers van alle niveaus, of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren speler die op zoek is naar topprestaties. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de spanning van het werpen en vangen met de Discraft Sky Styler Frisbee!

Meer informatie
MerkDISCRAFT
EAN8847262094284
KleurGeel (Neon)