Wij zijn op 2de pinksterdag (20 mei) geopend van 12:00 - 18:00u

Project Genius Sword In Stone

Project Genius Sword In Stone Houten IQ Spel

Project Genius Grecian Bottle

Project Genius Grecian Bottle Houten IQ Spel

Project Genius Compass And Star Houten IQ Spel

€ 22,99
Project Genius Compass And Star Houten IQ Spel Geïnspireerd door de opmerkelijke prestaties van de Chinese Shang-dynastie in 1600 voor Christus, is deze unieke puzzelset een eerbetoon aan de briljante navigatie die hen naar ongeëvenaarde hoogten heeft gedreven. Nu kun jij ook de geest van de Ouden omarmen en op ontdekkingsreis gaan. Met twee verschillende puzzels, die elk unieke uitdagingen met zich meebrengen, zul je merken dat je obstakels moet navigeren met de precisie van een Shang-navigator. Een fantastisch cadeau voor de fanatieke puzzelaar. Kun jij het kompas uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, en de ster uit zijn kooi halen?
Tijdelijk uitverkocht
Niet op voorraad
SKU
TG018

Project Genius Compass And Star

Geïnspireerd door de opmerkelijke prestaties van de Chinese Shang-dynastie in 1600 voor Christus, is deze unieke puzzelset een eerbetoon aan de briljante navigatie die hen naar ongeëvenaarde hoogten heeft gedreven.

Nu kun jij ook de geest van de Ouden omarmen en op ontdekkingsreis gaan. Met twee verschillende puzzels, die elk unieke uitdagingen met zich meebrengen, zul je merken dat je obstakels moet navigeren met de precisie van een Shang-navigator.

Een fantastisch cadeau voor de fanatieke puzzelaar. Kun jij het kompas uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, en de ster uit zijn kooi halen?

Meer Informatie
Merk TRUE GENIUS
Barcode 0852425006392
taal NL/EN