Wij zijn op 2de pinksterdag (20 mei) geopend van 12:00 - 18:00u

Sportline Tafeltennisset

Sportline Tafeltennisset met 2 ballen in draagtas

Atemi Tafeltennis Set Strike

Atemi Tafeltennis Set Glory

TT Bat Excell 3000 Carbon

€ 99,99

Ontdek de ultieme krachtpatser in tafeltennis: de TT bat Excell 3000 Carbon! Dit hoogwaardige bat is ontworpen voor serieuze spelers die streven naar topprestaties en maximale controle over het spel.

Tijdelijk uitverkocht
Niet op voorraad
SKU
003435

Met de TT bat Excell 3000 Carbon in je hand voel je de ongeëvenaarde snelheid en precisie bij elke slag. Het bat is voorzien van een carbonlaag die zorgt voor extra stijfheid en power, waardoor je aanvallende slagen met verbluffende snelheid kunt uitvoeren. De PU 4 rubberen bekleding biedt een uitstekende grip op de bal en een perfecte balans tussen snelheid en spin.

Dankzij het ergonomische handvat ligt het bat comfortabel in je hand en kun je moeiteloos manoeuvreren. Het is speciaal ontworpen om vermoeidheid te verminderen, zodat je langer op topniveau kunt spelen. Of je nu deelneemt aan wedstrijden of gewoon recreatief speelt, dit bat zal je spel naar een hoger niveau tillen.

De TT bat Excell 3000 Carbon  is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Met dit bat kun je je techniek verbeteren, je reactievermogen verscherpen en je spel naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor om je tegenstanders te verbazen met je snelle slagen en nauwkeurige plaatsing van de bal.

Wacht niet langer! Bestel nu de TT bat Excell 3000 Carbon en domineer de tafeltennistafel met je vaardigheden en precisie. Bereid je voor op ongekend speelplezier en heers over het tafeltennisveld met de TT bat Excell 3000 Carbon!

Meer Informatie
Merk CORNILLEAU
Barcode 3222764130008